Probleemloos snel geld lenen

Het afsluiten van een lening behoort tot niemands hobby. Het is ingewikkeld en brengt risico’s met zich mee. Toch is het niet zo ingewikkeld! Eerst is het belangrijk om te kijken wat u nodig heeft. Mocht u opzoek zijn naar een klein bedrag om te lenen kunt u denken aan een mini lening. U kunt dan gemakkelijk zonder BKR registratie een klein bedrag lenen en een relatief korte tijd. De min kant hiervan is de rente die eraan verbonden zit. Deze is flink hoger dan bij een gewone lening.

Mini lening
Met een minilening, ook wel ‘flitskrediet’ genoemd. Kunt u snel een klein bedrag op uw rekening laten storten. Bijvoorbeeld om belangrijke rekeningen te betalen die echt zo snel mogelijk voldaan moeten worden. Dit is een goed mogelijkheid mits u zeker weet de maand erop de kosten van de mini lening te kunnen voldoen. Anders werkt u zichzelf natuurlijk enkel erger in de problemen.

Doorlopend krediet
Met een doorlopend krediet kunt u als het waren geld reserveren voor als u eventueel wat tegenslagen te verduren krijgt. De rente over een doorlopend krediet is momenteel 4.5% wat dus relatief laag is. Een doorlopend krediet is dus in uw voordeel mocht u het kunnen veroorloven en het een veilig idee vind om een appeltje voor de dorst te hebben mochten er opeens onverwachte kosten de kop uit steken.Persoonlijke lening
Mocht u iets duurs gaan aanschaffen dat in één keer betaald moet worden kan een persoonlijke lening uitkomst bieden. Een persoonlijke lening word vaak gebruikt bij de aanschaf van een auto, boot, caravan of andere persoonlijke investering. Een persoonlijke lening kan vaak al binnen 2 werkdagen op uw rekening staan en word in vooraf afgesproken met een vaste rente terug betaald door u.

De beste mini lening voor u hangt dus af waar u deze voor gaat gebruiken. Maar onthoud altijd: Geld lenen kost geld! Uiteindelijk moet het geleende bedrag namelijk met rente terug betaald worden. Niet niks, een lening afsluiten. Overweeg het goed en besluit vervolgens hoeveel u kunt lenen. Zonder uzelf in de problemen te brengen.

Afdrukken

Comments are disabled